.:: Touringbøker                    .:: Bestilling                    .:: Kontakt                    .:: Om


Om oss

Vi – Grethe og Morten – er et ektepar født tidlig på 60-tallet, mao en årsmodell motorsyklister som stadig øker i antall i trafikken.

Forøvrig er vi relativt nye i motorsykkelverdenen. Min første erfaring med moped var som 12-åring endte i berberis-hekken og med påfølgende vonde dager, og siden holdt jeg meg langt unna to-hjulinger. Grethe derimot tok lappen for flere år siden og klarte til slutt også å overtale meg. Det angrer jeg absolutt ikke på!

Hva har vi så å bidra med i forhold til en bok om EuroTouring?  Du mener sikkert vi er noviser i denne sammenheng og knapt meningsberettiget... Forsåvidt riktig, men som vi skriver i boka var dette et produkt vi ikke fant da vi jaktet på lesestoff i emnet. Samtidig er det ikke mange som har bodd i så mange deler av landet som det jeg har gjort og i tillegg reist på kryss og tvers de siste 35 årene;
– så jeg føler jeg er vokst opp i en nomade-familie...
– og vårt bidrag burde være av interesse

Norge kjenner vi, selv om det stort sett har vært trygt forvart i en bil, og med den erfaring vi har med sykkel har vi ønsket å omsette bil-opplevelser til MC-opplevelser. Vi tror vi har noe å bidra med.  Les og døm (etter at du har lest).  God tur!

MVH Products AS
Postboks 40
NO-4745 Bygland

Tel: +47 9348 0521


··· MVH Products AS ··· Org.nr: NO 996 704 084 MVA ···
··· Postboks 40 ··· 4745 Bygland ··· Tel: +47 9165 1154 ··· Fax: +47 9476 1101 ···
···
E-mail: post@euro-touring.no ··· www.euro-touring.no ···